S'ha actualitzat la pestanya de RIO 2013.

DÍA 6 - PALAU D'ANGLESOLA -> LLEIDA 23 MK
Mentre que em menjo aquest deliciós gelat de vainilla veig com unes es banyen a la piscina, els nois juguen a futbol, altres prenen el sol i de sobte escolto la veu del Mn. dient alguna cosa sense sentit: va vinga desperta que encara ens queden 23 km…

Doncs si mamis, papis, germans, germanes, tiets, tietes i tots els que  ho llegiu, son las 4:00 del matí, i no hi ha ni gelats, ni piscina, ni nens jugant a futbol, sinó 90 joves despertant-se,  il·lusionats perquè comença una altre dia, que per sort, nomes recorreríem 23 km, dormiríem tots en llits, ens dutxaríem amb aigua calenta… en fi, per. a tots EL MILLOR DIA (de moment).

Ens hem posat en marxa a les 5:10 del mati, desprès d’esmorzar un paquetet de galetes i un got de llet, em caminat 15 km seguits, i desprès em fet la parada desitjada, la del verdader esmorzar, uns bons entrepans amb suc. Hem descansat una bona estona on l’Eugenio ha trobat un petit tresor, que ha fet reconèixer per uns experts d’un museu de Lleida!! desprès hem recorregut els últims 7 km que ens faltaven per arribar a Lleida; un cop arribat a les portes de la ciutat ens hem dirigit a l'Acacemia de la Mare de Déu (el paradís) una favulosa residencia on es venera a la Mare de Déu patrona de la ciutat de Lleida on pesarem la nit. Hem tingut dues hores per dutxar-nos i descansar una miqueta, de les quals mitja l’hem dedicat a buscar sabons i la resta a fer “les nostres coses”.
A les 2 hem baixat al menjador on hem dinat uns macarrons amb una hamburguesa i un meló deliciosos. A la tarda hem anat a meditació, Missa…

I per acabar, a sopar entrepans amb coca-cola, per fer les celebracions pertinents dels sants, on al Santi l’hi han regalat un paquet ple de advertències de perill, que contenia un deliciós “patito de goma” i mentre riem a la tertúlia em gaudit d’uns gelats i unes coques. A les 7:30 anirem a dormir per despertar-nos a les 4 i CAMINAR 30 KM!!!!
BONA NIT!!

Maria Framis, Míriam Domènec i Maria Morer 

4 comentarios:

 1. ESPEREM QUE ELS VOSTRES SOMNIS AMB GELATS I PISCINA INCLOSOS ES FACIN REALITAT BEN AVIAT...MENTRESTANT NO HI HA RES COM UN BON SON JA QUE EN UN SOMNI HI PODEN SUCCEDIR MOLTES COSES ¿QUINA SORPRESA US ESPERA DEMÀ ? RESTEM IMPACIENTS DE LES VOSTRES CRÒNIQUES:

  UNA ABRAÇADA FAM. TEIXI

  ResponderEliminar
 2. Maria marranyó : Moltes felicitats! Tu pots amb tot el que et proposis.... i tu Maite ets una màquina.... Elena malena i Victor....EL BARÇA VA GUANYA!!!!! VISCA EL BARÇA Y VISCA ELS MORER!

  ResponderEliminar
 3. Tots els pares estem molt orgullosos del que esteu fent. Sou fantastics. Anim i gracies per les vostres croniques, q.D.u.b

  ResponderEliminar
 4. Hay hija mía que mala cara haces, pero estoy seguro que es por el hambre que tenias, que sepas que te echamos mucho en falta todos en casa.

  Los Torras Castán.

  ResponderEliminar

Gràcies pels teus comentaris!