S'ha actualitzat la pestanya de RIO 2013.

ESQUIADA UNIVERSITARIS

Benvolgut jove del millor NIVELL DEL MÓN amb el millor monitor...

Com ja saps és tradicional al Nadal fer una sortida del Nivell C. Tots sabeu lo be que ens ho passem i és tradició que del 27 al 31 de desembre passem uns dies de convivència, de resar, de fer esport i d'unir-nos entre nosaltres.

Gràcies a Déu el Nivell C va creixent any rere any i necessitem trobades com aquesta per conèixer-nos i aprendre els uns dels altres. Per això et convido a que no faltis a aquesta sortida, no te'n penediràs!!!

En aquesta CONVIVÈNCIA ESTUDI-ESQUÍ mirarem d'emmotllar-nos a les necessitats de cadascú de vosaltres. Alguns teniu exàmens al tornar de vacances i pot ser bo que dediqueu moltes hores a l'estudi. Com és costum matinarem i a les 9 del matí podeu estar estudiant fins a les 6 de la tarda que serà l'hora aproximada en què la resta tornarem de pistes. Condicionarem dues cases per estudiar, una per nois i l'altra per noies.
Si no t'agrada esquiar i no tens que estudiar també farem un pla alternatiu.

DIMARTS 27: Sortida a la Cerdanya a les 15:30 i lloguer d'equips d'esquí i Santa Missa.
DIMECRES 28: Estudi-esquí
DIJOUS 29: Estudi-esquí
DIVENDRES 30: Esquí TOT EL GRUP
DISSABTE 31: Estudi al matí, arribada a Barcelona a les 18:30

Per aquesta sortida cal tenir en compte:

- Que has de dur: roba pels quatre dies (no oblidar roba d'abric i equip per esquiar: guants, gorro i ulleres de sol. Els qui tingueu esquis podeu dur-los), sac de dormir i llibres per estudiar. Recordeu que no es poden portar mòbils ni ipods.

- El cost de la sortida és de 215€ per jove. Aquest preu inclou: lloguer d'esquís, forfait, transport i àpats. En cas de que algú no pogués afrontar la despesa no deixeu de dir-ho.

- El lloc de residència serà a la Cerdanya en cases particulars que ens deixen, per aquest motiu:

Apunta't ara

I el més important: POT VENIR QUI VULGUI!!! Quants més serem millor!1 comentario:

  1. No seria genial hacer un laser-tac (o como se escriva) los del nivell C????? Está en BCN y no tenemos que desplazarnos mucho,lo digo por si teneis que estudiar mucho, o entregas o demás.
    No se podriamos hacerlo la semana que viene? que opinais??

    Ana Oriol Freixa

    ResponderEliminar

Gràcies pels teus comentaris!