S'ha actualitzat la pestanya de RIO 2013.

INFORMACIÓ PELS PARES

Benvolguts pares,

Després d’uns dies de ruta, us escric per explicar-vos com van les coses.

Ens llevem a diari a les 4 del matí i fem una o dues aturades depenent de la durada de l’etapa. Generalment entre les 12 o 13h arribem al final de l’etapa.

Durant aquests dies el temps ens ha acompanyat i no ha fet gaire calor. Ara que entrem als Monegros, la temperatura ha pujat una mica i matinem una mica més per evitar les hores de sol.

L’acollida als pobles per on passem i les autoritats civils ens han tractat exquisitament, tot han estat facilitats i no hem tingut fins ara cap imprevist.

Pel que fa al menjar, tots els dies és bo i copiós. Menjem de calent tant el dinar com el sopar. A les aturades, ens espera la furgoneta del Josep Maria Torrelles per a donar-nos un segon esmorzar d’entrepans.

A cada aturada, els nois omplen les cantimplores i agafen fruits secs i gominoles pel camí.
L’ambient és molt bo hi ha anècdotes molt divertides i coses molt maques de l’impacte que dónen els nois per allà on passen.

Incidències físiques no hi ha res a destacar. Dolors musculars, les ampolles pròpies d’un peregrí i el cansament habitual després de caminar moltes hores.

Generalment entre 20 i 21h del vespre els nois ja dormen. Si per alguna raó heu de parlar amb ells, la millor hora per trucar és entre 19 i 20h del vespre.

Dir-vos que tots, absolutament tots, han recorregut a peu els 233km caminats fins ara. No hem hagut de recórrer en cap moment a la furgoneta de suport.

El ritme que porten, cada vegada és més àgil propi de l’habituament al caminar.
Dir-vos que ens ho estem passant molt bé, que podeu estar contents dels vostres fills, ja que posen tot facilitats pel bon funcionament de la peregrinació. Apenes s’els ha de corregir.

Si voleu saber quelcom, no dubteu en trucar, però sempre abans de les 20h del  vespre.

Mil gràcies,
Mn. Ferran Lorda 

1 comentario:

 1. Muchas gracias, Mosén Ferran, por sus tranquilizadoras y animosas palabras.....

  Por otra parte decir que acabamos de ver el programa de la JMJ, tal como nos decía Mauge en su crónica del día, y no os hemos visto......, ¡qué lástima ....! Esperamos de todos modos poderos ver en otro programa......

  Asimismo para el resto de familias (de la pereginación vía Internet ...) que no lo hayan podido ver, deciros que creemos que vale la pena ...... En el programa de hoy han dicho que a partir del próximo lunes lo harán cada día a las 20:00 horas en el canal 13tv.

  Nos vemos el martes que viene en Zaragozaaaaaa!

  Fam Amaro Umbert

  ResponderEliminar

Gràcies pels teus comentaris!